Een presentatie boeken

Het eerste contact
  • Wil je info over een presentatie, vul dan het contactformulier in. Je wint behoorlijk wat tijd door dit zo volledig als mogelijk in te vullen : het beperkt het over-en-weer communiceren nadien.
  • Zit je met een andere vraag, dan kun je mailen naar ‘info @ internetvaardig.be’.
  • Behoeft je vraag extra uitleg, dan kun je me telefonisch bereiken op 0 472 20 84 86. Ik beveel aan om dit te combineren met het online formulier of een mailtje. Tijdens een presentatie neem ik geen telefoonoproepen aan.
Een presentatie boeken

Wil je een presentatie boeken, contacteer me dan via het online formulier. Je wint behoorlijk wat tijd door dit zo volledig als mogelijk in te vullen : het beperkt het over-en-weer communiceren nadien.

Een boeking is definitief als er een overeenkomst is over datum, aantal presentaties, tijdsduur van de presentaties, verwacht totaal aantal deelnemers en kostprijs. Het programma kan later nog afgesproken worden.

Een boeking wijzigen of annuleren

Een boeking wijzigen, kan mits onderlinge overeenkomst. Indien dit aanleiding geeft tot een verlaging van de kostprijs, wordt een kleine annulatievergoeding aangerekend.

De boeking van een presentatie kun je altijd annuleren. Daar zijn evenwel kosten aan verbonden.

Meer info :

De laatste afspraken

Doorgaans mail ik ongeveer een maand vòòr de presentatie voor de laatste afspraken, mbt. :

  • Het programma
  • Het effectieve aantal deelnemers (indien ondertussen gekend)
  • Praktische afspraken, waaronder de praktische organisatie
De betaling

De factuur krijg je doorgaans kort vòòr de (eerste) presentatie. Indien het effectieve aantal deelnemers niet vooraf gekend is, volgt de factuur uiteraard pas nà de (laatste) presentatie.

De betalingstermijn bedraagt 21 dagen. Na laattijdige betaling kan bij de eerstvolgende boeking vooruitbetaling worden gevraagd, uitgaand van 30 deelnemers per presentatie. Na de presentatie(s) volgt dan de afrekening voor het effectief aantal deelnemers.

Print Friendly, PDF & Email