Een presentatie boeken

Het eerste contact
 • Wil je info over een presentatie of een presentatie boeken, dan werkt het het makkelijkst via het online formulier. Je wint behoorlijk wat tijd door dit zo volledig als mogelijk in te vullen : het beperkt het over-en-weer communiceren nadien.
 • Zit je met een andere vraag, dan kun je mailen naar ‘info @ internetvaardig.be’.
 • Behoeft je vraag extra uitleg, dan kun je me telefonisch bereiken op 0 472 20 84 86. Ik beveel aan om dit te combineren met het online formulier of een mailtje. Tijdens een presentatie neem ik geen telefoonoproepen aan.
Een datum tijdelijk reserveren

Is het nog te vroeg om definitief te boeken, maar wil je graag dat een datum voor je wordt vrijgehouden. Dat kan mits betaling :

 • Is de presentatie voorzien voor dit schooljaar :
  • Een optie op een datum kan altijd voor een week. Dit is gratis.
  • Heb je méér tijd nodig om tot een beslissing te komen, dan kun je alvast één of meerdere datums reserveren. Dat kost €30 per gereserveerde dag (plus €30 administratiekosten). Je hebt dan tot 3 maand vòòr de gewenste datum(s) tijd om je presentatie(s) te boeken.
 • Gaat het om een presentatie in een volgend schooljaar :
  • Een optie op een datum kan altijd voor een maand. Dit is gratis.
  • Heb je méér tijd nodig om tot een beslissing te komen, dan kun je alvast één of meerdere datums reserveren. Dat kost €30 per gereserveerde dag (plus €30 administratiekosten). Je hebt dan tot 15 mei van het lopende schooljaar om je presentatie(s) te boeken. Zijn jullie dan nòg niet toe aan een beslissing, dan kun je de gewenste datums opnieuw reserveren.
 • Verder :
  • Win je reservatiekost terug : bij de boeking van je presentatie(s) krijg je €30 korting voor elke gereserveerde dag waarop je een presentatie boekt.
  • Beslissen jullie evenwel om niet te boeken op de gereserveerde dag(en), dan meld je dat gewoon en zijn er verder geen verplichtingen.

Concreet : contacteer me via het online formulier.

Een presentatie boeken

Daarvoor is een wederzijds akkoord nodig over :

 1. Datum
 2. Doelgroep
 3. Aantal presentaties
 4. Tijdsduur van de presentatie(s)
 5. Verwacht aantal deelnemers
 6. Het programma (daar kan ook later over beslist worden)
 7. Kostprijs
 8. Indien gewenst : een langere betalingstermijn (zie onderaan)

Een wederzijds akkoord via mail volstaat; een voorschot betalen, hoeft niet.

Concreet : contacteer me via het online formulier.

Een boeking wijzigen of annuleren

Een boeking wijzigen kan mits onderlinge overeenkomst. Indien deze aanleiding geeft tot een verlaging van de overeengekomen kostprijs, wordt een kleine annulatievergoeding aangerekend.

De boeking van een presentatie kun je altijd annuleren. Daar zijn evenwel kosten aan verbonden.

Meer info :

De laatste afspraken

Doorgaans mail ik ongeveer een maand vòòr de presentatie voor de laatste afspraken, mbt. :

 • Het programma
 • Het effectieve aantal deelnemers (indien ondertussen gekend)
 • Praktische afspraken, waaronder de praktische organisatie
De betaling

De factuur bezorg ik doorgaans kort vòòr de (eerste) presentatie. Indien het effectieve aantal deelnemers niet vooraf gekend is, volgt de factuur uiteraard pas nà de (laatste) presentatie.

Standaard moet de factuur betaald zijn binnen de 21 dagen vanaf de (laatste) presentatiedag. Bij laattijdige betaling worden kosten aangerekend (zie verkoopsvoorwaarden punt 9). Dat kan voorkomen worden door – ten laatste bij de boeking – een verlengde betalingstermijn (zie hierna) af te spreken.

De betalingstermijn
Er geldt standaard een betalingstermijn van 21 dagen vanaf de (laatste) presentatiedag. Bij laattijdige betaling worden kosten aangerekend.
Vind je een betalingstermijn van 42 of zelfs 63 dagen beter ?
Je kunt (ten laatste bij de boeking) opteren voor een verlengde betalingstermijn van 42 of 63 dagen. Dat kost je €35 resp. €65. Niet zoveel als je het vergelijkt met de kosten die worden aangerekend bij laattijdige betaling. Vraag ernaar !
 
Voor overheden : een betalingstermijn van 42 dagen zonder meerprijs 
Je kunt (ten laatste bij de boeking en zonder meerprijs) opteren voor een betalingstermijn van 42 dagen ipv 21 dagen. Voorwaarde is dat je boekt voor het maximum aantal deelnemers en dit aantal niet overschreden wordt. De overeengekomen kostprijs is tegelijk ook de definitieve kostprijs. Ideaal voor overheden. Vraag ernaar !
Print Friendly, PDF & Email