Mediawijze sessies in 2015-2016

Schooljaar 2014-2015 was fantastisch !

Ik mocht zoveel fijne presentaties, lezingen en workshops geven aan een publiek van 10 tot 60 jaar en groepen van 10 tot 200 deelnemers. Volgend schooljaar wordt mijn 15e jaar als spreker en het 4e jaar als voltijds zelfstandig spreker : ik kijk er nu al naar uit !

Wil je graag dat ik volgend schooljaar kom, dan is het moment daarvoor aangebroken. Gebruik bij voorkeur de contactpagina op deze website : zo ben je zeker dat je alle nodige informatie bezorgt. En denk eraan : als de datum voor jullie school belangrijk is : boek vandaag nog, morgen kan die al bezet zijn !

Heb je een collega (van een andere graad of school) die reeds gedacht heeft aan een sessie ? Vertel hem/haar dat het nù het moment is om te boeken.

Wat mag je verwachten in 2015-2016 ?

Verwacht hetzelfde kwaliteitsaanbod

Sinds dit schooljaar kon je voor elke doelgroep kiezen uit meerdere programma’s en items. Dat werkt prima, zo blijkt. Het maakt dat ik elke dag iets anders kan brengen, wat voor mij als spreker best fijn is.
In de komende maanden worden alle items geüpdatet – zodat ze mee zijn met de internetactualiteit – en komen er enkele nieuwe items bij.

Verwacht een passend tarief

Update : Vanaf volgend schooljaar is er 1 goedkoper tarief voor alle sessies en doelgroepen. Meest opvallend aan het nieuwe tarief is de kostprijs per deelnemer. Meer info.

Verwacht een degelijk geluid

Sinds nieuwjaar breng ik zelf een active speaker mét 2 micro’s mee. De voorbije maanden was ik versteld van de geluidskwaliteit, ook bij grotere groepen ! Dat betekent dat een projector en projectiescherm in de meeste situaties volstaan. En een beeld- en elektriciteitskabel tot bij de spreker. Toch beveel ik aan dat de school geluidsapparatuur achter de hand houdt voor het geval de Wet van Murphy toeslaat. Meer info.

Verwacht een boekingstop

De voorbije jaren hadden de sessies voor leerlingen van de 1e graad secundair onderwijs veel succes en bleek een boekingstop nodig om ook de andere doelgroepen een kans te geven. Het leek er even op dat dit schooljaar ook de 2e en 3e graad secundair onderwijs een boekingstop zouden krijgen, maar dat bleek gelukkig niet nodig. Als het zo ver komt, lees je het op de website. Meer info.

Print Friendly, PDF & Email
IV OSO Oostakker Edugo 2012