Coördinerend directeur SG : een heldere uiteenzetting

Eind vorig schooljaar verzorgde ik een studievoormiddag voor de directies van de scholengemeenschap KSO van Mechelen en omgeving met als thema ‘school en sociale media’. Daarbij werd gefocust op online reputatiemanagement en online huisregels. De feedback nadien was erg fijn om te ontvangen (en heb ik – enkele maanden later ondertussen – weer bovengehaald). Enkele reacties :

Chris Van der Vorst, coördinerend directeur SG KSO regio Mechelen :
Filip slaagde erin om de groep te boeien en dit door een heldere uiteenzetting waarin hij zowel de grotere visie aanraakte als concrete tips aanreikte.  Hij heeft ons allemaal aan het nadenken gezet. Er volgen zeker nog vervolgtrajecten.

Liliane Jansegers, Directeur Ursulinen Mechelen-Hagelstein :
De uiteenzetting van Filip Bourgeois vond ik vlot, goed gestructureerd en gestoffeerd met visueel aantrekkelijk materiaal (foto’s, afbeeldingen en filmpjes). Voor de personeelsleden hebben we een aantal afspraken toegevoegd aan het arbeidsreglement en hebben we een document met concrete tips uitgewerkt cfr. info opgenomen in de map die we van Filip Bourgeois kregen.

Ann Vanhaeren, Medewerker Communicatie :
Er is zoveel te doen rond sociale media en vaak hoor je hetgeen je eigenlijk al weet en blijf je toch nog met vragen zitten. Deze uiteenzetting gaf zeer nuttige tips en voorbeelden, specifiek voor een schoolomgeving ! De bijlagen zijn zeer bruikbaar en geven een goede leidraad om een sociaal mediabeleid uit te werken. In plaats van met vragen te blijven zitten, heb je nu handige tools waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Zeker een aanrader voor een volgende studiedag of personeelsvergadering.

Print Friendly, PDF & Email